ÇAĞATAY ULUÇAY ANAOKULU

Vizyon: Okul öncesi eğitimde beklentilerin daima üstünde, örnek gösterilen, öğrencilerin gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önemle, çağdaş eğitim ilkesiyle Manisa’da lider bir kurum olmak hedefimizdir.

Misyon: Dünyayı emanet edeceğimiz birbirinden farklı özellikler taşıyan çocuklarımızı; özgür, mutlu, eğlenceli sağlıklı ve sevgi dolu bir ortamda okul öncesi eğitim programı ışığında, beden zihin duygu gelişimini destekleyip iyi alışkanlıklar kazandırarak, yaratıcı, özgüveni yüksek, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda millî değerlere sahip, bilimsel ve analitik düşünebilen, sorgulayan, araştıran, öğrenmeye ilgi duyan, kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilen, yaşamın içinde aktif olarak yer alan bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cagatayulucayanaokulu.meb.k12.tr

Adres - TOPÇUASIM MAH. 3512 SK. CAGATAY ULUCAY ANASINIFI BLOK NO 9 YUNUSEMRE / MANİSA

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -